استفاده از سرخکنهای بدون روغن امروزه مورد استقبال عموم، بهویژه طرفداران سبک زندگی سالم، قرار گرفتهاند. با این وجود، شواهد در مورد خواص، مزایا و عوارض سلامت این شیوه پخت، محدود بوده و نیاز به تحقیق بیشتری دارد.
نتیجهی بررسی: کلرزنی آب از دیرباز در جلوگیری از بیماریهای عفونی و حفظ بهداشت عمومی نقش مهمی را ایفا کرده است. با این وجود مطالعات مختلف به نقش سرطان زایی آن در مقادیر مختلف اشاره کردهاند. باتوجه به نقش کلر در ضدعفونی کردن، توصیه سازمان بهداشت جهانی و نیز یک روش رایج موجود در کشورهای مختلف، مدیریت و نظارت بر فرآیند درست آن و بکارگیری تمهیدات لازم جهت کاهش خطرات این روش ضرورت دارد. در ایران نیز مقادیر مشخص آن که توسط سازمان استاندارد ملی تعریف شده است، کاربرد دارد. همچنین استفاده از فناوری های نوین حاضر نیز به کارآمدی گندزدایی آب کمک شایانی خواهد کرد.